In 5 minuten ecologisch beddengoed

Deze a hundred% Belgische linnen wordt vervolgens verwerkt in producten zoals linnen hoeslakens en linnen dekbedovertrekken.

De dekbedden bij Inexperienced Jump hebben we zorgvuldig gekozen op hun duurzaamheid, diervriendelijkheid en het gebruik van biologische materialen. Een dekbed of kussen van biologische materialen slaapt further lekker: de materialen zijn duurzaam geproduceerd, zijn heerlijk zacht en schoon en er komt geen kinderarbeid aan te pas. Denk hierbij aan one hundred% biologisch katoen en biologische wol.

Bij Inexperienced Soar kiezen we voor kussens en dekbedden die volledig gemaakt zijn uit duurzame en biologische materialen. Ze maken matrassen en toppers, beddengoed, dekbedden, badgoed, dekens, badjassen en ook zeer zachte plaids. Textiel en beddengoed zijn van 100% katoen en wij doen er alles aan om het gebruik van plastic te minimaliseren en proberen zoveel mogelijk te recyclen.

Fulfilled Casa Monarca, willen wij u een comfortabel en aangenaam verblijf aanbieden, maar ook nodigen wij u uit om meer te leren over planten en vogels, om eieren en fruit te verzamelen, om gebruik te maken van biologische producten en natuurlijke zepen, en in excess of het maken van compost en in excess of recyclen. "Het zachte, biologisch katoenen dekbedovertrek voelt fijner aan als je weet dat de Indiase arbeiders niet blootgesteld zijn aan pesticiden". De wit, grijs of zandkleurige dekbedovertrekken Finker, Fjer en Blomstra zijn gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoensatijn of percal en verkrijgbaar in drie maten.

Naast beter voor mens, dier en milieu zijn de ecologische dekbedden comfortabeler dan andere dekbedden, omdat de materialen zachter en schoner zijn. De tijk van het dekbed is gemaakt van dicht geweven 100% biologisch katoen. Het dekbed is gemaakt van biologische wol en heeft warmteklasse 3. Doorway de kleine metalen drukknopen is het mogelijk om een ander Yumeko dekbed eraan extensive te maken.

Zacht & comfortabel tencel lente/herfst dekbed van Yumeko Dit dekbed is gemaakt van de bast van Eucalyptusbomen, is zwaarder dan dons, maar minder zwaar dan wol. Dit donzen dekbed is van het bekende merk Yumeko en is gemaakt van a hundred% biologische Nederlandse eendendons. Dit heerlijk koele zomerdekbed van het merk Yumeko is vervaardigd uit one hundred % biologische wol en katoen.

Anders dan gangbare op maat gemaakte matrassen gebruiken wij materialen die one hundred% natuurlijk zijn en vrij van plastics en synthetische materialen waardoor onnodig zweten en broei effecten tegen worden gegaan. Het beddengoed van Joarz (een verbastering van haar naam, fulfilled de z van ‘zzz') is gemaakt van ecologisch percal-katoen fulfilled een draaddichtheid van wel three hundred for every inch. De overtreksets zijn gemaakt van biologisch katoen en verkrijgbaar voor € 79 en een toddler dekbedovertrek kost € fifty nine. Na het uitkiezen van een MajVillan behang en dekbedovertrek, kun je de rest van de kinderkamer ook bij elkaar shoppen in deze webwinkel.

De betere voeding, in combinatie fulfilled een ecologische en natuurlijke omgeving, zal zorgen voor gezondere zijderupsen die een betere kwaliteit zijde produceren; dit uit zich vooral in langere "zijde-draden" en draden fulfilled een grotere veerkracht. Biologische zijde wordt verkregen doorway de zijderups te "voeren" met biologisch geteelde moerbeibladeren in een ecologisch verantwoorde omgeving en satisfied gebruikmaking van een biologisch verwerkingsproces zonder chemicaliën en het verbruik van zo min mogelijk fossiele brandstoffen. Van Lorena Canals wilden we iets nieuws doen om mensen bewust te maken van het gebruik van ecologische materialen.

De hele keten, van katoenplant tot dekbedovertrek, voldoet aan de strengste biologische eisen. Het katoen is one hundred% biologisch en/of fairtrade: helemaal schoon en gifvrij, maar fulfilled title pure ecologische luxe. Biologisch hoeslaken achieved hoge hoek(twenty five-35 cm matrasdikte) van heerlijk gladde biologische katoen van percalkwaliteit van het merk Damai…

Standaard maat biologisch hoeslaken(tot 25 cm matrasdikte) van heerlijk gladde biologische katoen van percalkwaliteit van het merk Damai… Yumeko Dim Anthracite dekbedovertrek van 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Yumeko Sea Green dekbedovertrek van a hundred% biologisch katoen (GOTS certificaat).

Yumeko Sky Blue dekbedovertrek van a hundred% biologisch katoen (GOTS certificaat). Yumeko Stone Grey dekbedovertrek van 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Yumeko Sandy ontdekbed.nl Grey dekbedovertrek van one hundred% biologisch katoen (GOTS certificaat).

Yumeko Dusty Rose dekbedovertrek van a hundred% biologisch katoen (GOTS certificaat). Yumeko Heat White dekbedovertrek van 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Yumeko Pure White dekbedovertrek van a hundred% biologisch katoen (GOTS certificaat).

De allermooiste excess very long staple bio katoen fulfilled een gewicht van 130 g/m2 levert een prachtige kwaliteit biologisch katoen dekbedovertrek. Felle overheersende kleuren ontbreken dan ook bij dit rustige, sereen kalme dekbedovertrek van hoge kwaliteit biologisch katoen. Green Bounce heeft een uitgebreid assortiment van biologische en ecologische slaapproducten:

Bij Het EcoBed vind je dekbedovertreksets achieved kussenslopen én hoeslakens van a hundred% biologisch en fairtrade katoen. De biologisch katoenen dekbedden zijn erg fijn voor mensen die het s nachts snel heat hebben, het katoen neemt goed vocht op. Ook zijn de katoenen dekbedden wasbaar. De wollen dekbedden zijn er in various soorten, geschikt voor de verschillende seizoenen en altijd gemaakt van gecertificeerd biologische wol.

De four seizoenen dekbedden zijn er van biologische schapenscheerwol, verantwoord dons en biologisch katoen. De eco dekbedden zijn verkrijgbaar in various maten en diktes, en gemaakt van verschillende biologische materialen. De extra zachte en soepele natuurvezel biedt veel voordelen: het is zo zacht als zijde, zo sterk als polyester, zo onderhoudsvriendelijk als acryl, zo koel en comfortabel als linnen, zo warm als wol en neemt 150 % meer vocht op dan katoen of jersey.

Hoe gaat zou het http://edition.cnn.com/search/?text=ecologisch beddengoed zijn om het nieuwe jaar te beginnen met een ecologische dekbedovertrek om onze wollen dekbedden ???? Daarnaast geven we samen één ecologische dekbedovertrekset van katoen (katoensatijn, jersey, percal of flanel) weg. Alles duurzaam en verantwoord geproduceerd op basis van biologische en ecologische materialen.

De ecologische en antibacteriële eigenschappen van linnen dekbedden en linnen lakens reguleren de lichaamstemperatuur en zorgen voor een natuurlijke acclimatisatie. De uitstraling van linnen beddengoed is niet te evenaren achieved andere materialen en bovendien zorgt slapen onder linnen beddengoed ook nog eens voor een bewezen betere nachtrust en slaapcomfort. Yumeko werkt voor de maak van hun ecologische beddengoed en badgoedproducten uitsluitend met bedrijven die voldoen aan de strenge eisen van Fairtrade of de World Natural Textile Typical (GOTS).

Zoekend naar beddengoed van duurzame katoen kwamen wij uit bij Yumeko Een bedrijf dat zich richt op duurzaam bed- en badgoed van one hundred% biologisch en fairtrade katoen. Web als bij de zoektocht naar het meest ideale duurzame matras komen we er achter dat eco beddengoed eigenlijk helemaal geen overbodige luxe is. Het blijkt dat veel van de gebruikte katoen vaak bomvol bestrijdingsmiddelen zit en dat slaapt toch ineens een stuk minder lekker. Dekbedovertrekken van Jeannette Vite® zijn gemaakt van a hundred% tencel.

Ecologisch dekbedovertrek set biologisch katoen wit Damai. Dekbedovertrek in helder wit vervaardigd uit a hundred% biologisch percal katoen. Babykleding, Babyschoentjes, Rompertjes, Babyuitzet, Babyspeelgoed, Beddengoed, Fopspeen, Babykamer, Kinderwagens, Buggy, Wollen Dekens, Ledikantdekens, Wiegdekens, Schaapsvachten, Luiers, Rammelaar, Babyspullen, Kruippakjes, Jasjes, Mutsjes, Babykleertjes, Babyartikelen, Muziekdoosjes, Knuffels, Rammelaar, Bijtring, Houten speelgoed, Borstvoeding thee, Little one thee, Zoogkompressen, Natuurlijke Badspons, Zwangerschaps creme, Speelgoed, Verzorgingsproducten, Barsteen Ketting, Amber kettinkjes, Wollen Voetenzak, Nagelschaartje, Badthermometer, Hydrofiel luiers.

Naturkind kinderwagen Vita combineert elegantie en functionaliteit en onderscheidt zich door zijn rijcomfort, gebruiksgemak en hoge kwaliteit afwerking fulfilled uitsluitend ecologische materialen. Gemaakt uit 100% biologisch & Fairtrade gecertificeerd, ethisch en ecologisch katoen.... Bij Yumeko kun je ecologische dekbed den kopen die gevuld zijn satisfied honderd procent biologisch ganzendons van biologisch gehouden ganzen.

Dagelijks gebruik je ongemerkt de hele dag doorway katoen; het shirtje wat je draagt, de handdoek waarmee je je afdroogt, het beddengoed waaronder je slaapt. Voor heerlijk zacht beddengoed, badtextiel, keukentextiel, tafellinnen en kussenhoesjes, ben je bij ons aan het goede adres. De prachtige zachte kleuren van lavendel en wit met het zachte en gladde katoen satijn maakt het een oogstrelend dekbedovertrek.


Kruip weg tussen het zachtste beddengoed en de heerlijkste dekbedden van Yumeko. Deze grote swaddle van Cam Cam Copenhagen is gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen en is geschikt voor het tere huidje van je kleintje. EcoControl is een instantie voor inspectie en certificering van biologische non-foodstuff producten en systemen voor kwaliteitsborging in de non-food stuff sector.

Slapen onder biologische katoen, dat klinkt toch als een droom? Pure Coverz - beddengoed van biologisch katoen. TENCEL®-stoffen mogen uitsluitend gebruikt worden in combinatie satisfied andere materialen, die zonder uitzondering van 'n gelijk, zeer hoog niveau zijn als TENCEL® zelf: zo vindt u in de bedden de beste pocketveren, hoogwaardige afdeklagen,en perfecte afwerking.

Uitstekende vochtabsorptie gecombineerd satisfied perfecte huid gevoelseigenschappen garanderen een tot heden ongekend hoog consolation, en een luxueuze esthetiek.Matrassen achieved TENCEL® creëert de meest gunstige condities om te slapen: koel in de zomer, en behaaglijk heat in de winter. TENCEL®'s milieu beschermings inspanningen van vele jaren maken niet alleen de voorhoede van de industrie, maar ook het centrum van vakbekwaamheid voor ecologische productie-processen en technologie. De prijs bewijst dat TENCEL® nieuwe standaards zet voor duurzaamheid en ecologische technologie.

Dit zijn extreem overtuigende ecologische argumenten om te kiezen voor TENCEL®. Het resultaat laat zien dat TENCEL® de meest hygiënische natuurlijke vezel is. TENCEL® voorkomt van mother nature de groei van bacteriën, zonder gebruikmaking of toevoeging van chemicaliën.